Festa Major i nou curs

Divendres, 22 de setembre de 2023
  • Martorelles En Comú Podem - Setembre 2023

Avui, ens adrecem a vosaltres amb un cor ple de gratitud i alegria per celebrar el gran èxit de la Festa Major d’enguany. Ha estat una celebració que ha transcendit les nostres expectatives i s’ha convertit en un moment de veritable germanor i unió per a tothom.
És un plaer dirigir-nos a vosaltres per celebrar l’excel·lent treball que la nostra comissió de Festa Major ha realitzat en l’organització de tota la programació. La seva dedicació i entusiasme han estat un pilar fonamental de l’èxit d’aquesta celebració. Els moments de convivència i intercanvi cultural han estat inoblidables. Més enllà de la diversió i l’entreteniment, la Festa Major ha demostrat que la nostra comunitat té una força indestructible quan treballem de la mà. Aquesta Festa Major ha demostrat que som un poble unit i solidari i moltes entitats s’han fet suport en tot el que han necessitat. En aquest moment de celebració i agraïment, celebrem també la joventut del nostre poble i la seva contribució inestimable a la Festa Major. 

Destaquem l’esforç de totes les entitats esportives per l’esforç que han fet a l’hora d’organitzar totes les competicions que s’han celebrat durant Festa Major i des de l’àrea d’esports celebrem l’èxit de la nova activitat celebrada per primer cop, el triatló infantil, amb un gran èxit de participació i ple de caliu familiar.

Gràcies també a tot el personal municipal que sense el seu treball i esforç aquesta Festa Major no hagués estat possible. 

Aprofitem aquest espai per desitjar un bon inici de curs a tota la comunitat educativa del nostre municipi, des de famílies, alumnat i professorat, desitgem que sigui curs ple d’aprenentatges. L’educació és el fonament del creixement i el futur del nostre poble, i és mitjançant l’aprenentatge i la formació que construïm un món millor. Els nostres centres educatius són llocs on es cultiven coneixements, valors i habilitats que ajuden al nostre jovent a assolir els seus somnis i contribuir al progrés de la societat, continuarem treballant al seu costat fer front a aquest nou curs escolar.

Darrera actualització: 6.11.2023 | 09:28