Gairebé dos anys de majoria absoluta

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Maig 2021

El 19 de maig es compleixen dos anys de govern d’ERC a majoria absoluta, això fa que la postura de l’oposició tot just tingui valor, encara que intentin disfressar demanant-nos opinió i suport sempre s’acaba fent el que ells diguin.

Una de les coses que millor reflecteix aquesta actitud és “La Vinya”. Des de setembre de 2019 estem demanant informació en els plens i sempre ens donen llargues o informació sense rellevància sobre el que està passant a les obres. De fet vam haver apel·lar a l ‘ “sindic de greuges” per aquesta falta d’informació 

Sabem que alguna cosa passa amb el projecte, i ens agradaria que es respongués a una sèrie de preguntes: Quan es van a reprendre les obres? Quin és el sobrecost? Qui és responsable de l’error en el projecte? Té això alguna cosa a veure amb donar-se pressa per iniciar les obres abans de les eleccions?

En fi, podríem seguir fent preguntes que de moment no tenen resposta, del que si estem segurs, encara que no ho diguin, és que el sobrecost de l’error el pagarem les veïnes i els veïns de Martorelles i no l’equip que va redactar i / o va supervisar el projecte.

Però no desistirem, seguirem amb la nostra tasca, que és controlar les accions d’aquest govern.

Darrera actualització: 07.05.2021 | 10:01