Impostos igual a serveis

Dilluns, 6 de novembre de 2023
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Novembre 2023

Quan els ciutadans paguem els nostres impostos i taxes, fem amb això un préstec a l’administració que ens serà retornat en els serveis que rebem.

Ara que s’han aprovat les ordenances municipals (tributs/taxes) que abonarem en 2024, i ja que algunes d’elles han sofert un increment, (un més en el seu cost de tot el que veiem que puja en el dia a dia), des d’aquest grup municipal, com bé remarquem, només ens queda tornar a demanar que els veïns i veïnes de Martorelles, ho vegin repercutit en la millora dels seus serveis. Que ens porti a veure els nostres carrers i espais públics nets, i un millor manteniment de l’espai públic. També a abordar nous projectes que millorin els barris que continuen necessitant asfalt i una remodelació més accessible.

També hem d’explicar que tant aquest any com d’altres, sobre la taxa de residus, hem demanat que es busquessin, (que n’hi ha), possibilitats, d’abaratir el cost i re calcular la fórmula de pagament perquè repercuteixi en el rebut dels veïns i veïnes, sabent que el que es paga és el cost del servei, tal com portàvem en el nostre programa.

Però aquest Grup PSC /MAPM, demana que els nostres impostos i l’esforç que suposa per a molts es vegi repercutit, en el pressupost de 2024. I que porti projectes que millorin els nostres barris asfaltant i reparant o remodelant, ja que a la vista està aquesta necessitat. Així com acabar amb aquells projectes anunciats que no veiem acabar.

I demanem especialment, que no es malbaratin els nostres impostos per una mala gestió com és el cas de La Vinya, que gairebé arriba a la duplicitat del projecte inicial.

Darrera actualització: 6.11.2023 | 09:27