Junts al servei de Martorelles

Divendres, 22 de setembre de 2023

Junts per Martorelles (JxM) - Setembre 2023

Aquest mes de setembre em celebrat la Diada Nacional de Catalunya, no faré ara una ressenya del que va representar el setge de les tropes Borbòniques a Barcelona. 

El setge de Barcelona de 1713-1714 va ser l’operació militar més gran de la Guerra de Successió i es va estendre durant catorze mesos. El tancament del setge va significar el punt final del conflicte polític que tenia lloc des de 1701 i va esdevenir clau en el desenvolupament històric, polític i cultural del nostre país, sobretot per les seves conseqüències. 

Pot ser algú quan llegeixi això podrà pensar que el Lledoner no és el lloc per fer una ressenya del setge, jo crec que si, que una publicació mensual de l’Ajuntament, que es llegida pels veïns es un lloc adequat. 

Hem de tenir en compte que l’11 de setembre del 1.714 Catalunya va perdre molt, i des de llavors el poble català ha estat governat pels mandats de l’Estat Espanyol, això vol dir que els Ajuntaments es regeixen per una llei feta a Las Cortes Españolas al 1985. 
Posteriorment la Llei 8/1987 de 15 d’abril, Municipal i de Regim Local de Catalunya, va establir una nova regulació, però sempre sota la tutela i fiscalització de l’Estat Espanyol. 

Els Ajuntaments son l’Administració mes propera que te el poble, i com a tal s’ha de valorar, es per això que encoratjo al veïnat de Martorelles a fer ús de les prerrogatives que tenen com administrats i utilitzin els onze regidors que formen el Consistori com a vehicle per preguntar i exigir tot allò que cregui convenient vers l’Ajuntament i la seva tasca. 

Aquest és el meu número de telèfon 622303936 i aquesta la meva adreça de correu electrònic monzoga@martorelles.cat

Darrera actualització: 6.11.2023 | 09:28