L'espai de Can Camp, una realitat

Dilluns, 1 d'agost de 2016 a les 00:00

ERC - Agost 2016

En la darrera JGL vam aprovar el concurs per adjudicar l’obra de recuperació de l’Espai de Can Camp. Aquest és l’últim pas abans de començar a veure els treballs que han de transformar aquest racó, de gran valor paisatgístic que, situat al ben mig del poble, viu en el més absolut dels oblits sota una cortina espessa d’enredaderes i bardisses.

Can Camp està cridat a ser altre cop un espai  amb llum, un espai net, un espai que doni la cara al poble, un parc, un bosc, una font, la bassa...

L’oposició ens ha criticat força. Des d’UxM ens recordaven en el Lledoner d’abril 2016 que els 25 horts que ocuparan part de l’espai de Can Camp poden quedar sense cap veí o veïna que vulguin tenir un petit espai per fer “de pagès”. CiU ha criticat que la finca és privada i sols hi ha una cessió  a l’Ajuntament. Alguns també van dir que la recuperació d’aquest espai era una promesa electoral  del grup d’ERC. Als uns i als altres els volem donar la raó i entenem les seves pors. Hi ha un compromís (PAM nº 6.4.4.1 i 6.4.9.4), els horts poden quedar sense verdures i la finca és privada. 

I sí , la finca és privada, però la intervenció actual es realitzarà majoritàriament  en espais que el promotor en el futur ha de cedir al municipi. Que la propietat decidís començar a construir a Can Camp seria sens dubte una gran notícia per Martorelles. Construir a Can Camp implica ordenar l’espai, crear espais verds, parcs, recuperar el bosc de ribera, el torrent, etc...  

Aquestes són les pors de l’oposició, que respectem, però les seves pors són la nostra esperança. I la por, la seva, bloqueja. 

Des d’ERC volem desitjar-vos unes bones vacances i que gaudiu de l’estiu. Ens veiem a la Festa Major!! 

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:46