Llegat democràtic

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

PSC-MAPM - Gener 2020

Fa uns dies que la nostra companya Assumpta va deixar la seva cadira de regidora per deixar pas a la companya Mari Villarrazo, que ja ha pres possessió del  seu nou càrrec al ple de l’ajuntament.

En aquest espai d’opinió, volíem fer un petit homenatge a l’Assumpta, però de la manera que més li agrada a ella, FENT POLÍTICA. Perquè si alguna cosa ha demostrat ella és la seva estima a la democràcia. I és aquí on volem expressar al nostre govern local, desprès dels últims esdeveniments al ple de l’ajuntament, el nostre desig de poder participar més activament com oposició en la presa de decisions importants en el nostre poble. Per tal de que errors que s’han comés, i que han fet que certes ordenances i accions municipals no s’hagin pogut portar a terme, no ho siguin en un futur.

Es per això, que tal i com s’ha produït en l’àmbit estatal i respectant els resultats aconseguits a les passades eleccions, demanem a aquest govern que obri més encara les seves portes, i ens tendeixi la seva mà per  a col·laborar en la política municipal de Martorelles. Com diria l’Assumpta, fem política i, tot i haver majories, siguem el més democràtics possible.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:37