Lleis injustes

Dijous, 1 de novembre de 2018 a les 00:00

UxM - Novembre 2018

Sento molta impotència. Els nostres polítics i parlo de polítics estatals, que poden canviar lleis, fer propostes per millorar la convivència entre nosaltres, lleis que afavoreixin a la gent gran i no tant gran que viuen al carrer etc... NO es posen a fer-ho, prefereixen discutir entre ells i posar-se a “caldo” uns als altres.

Tenim  lleis que els okupes  estan protegits, no paguen lloguer, no paguen llum, no paguen aigua, no paguen impostos, no paguen res de res i s’acullen a tota classe d’ajudes  que existeixen i que els i donem i a sobre no hi ha manera de fer-los fora sigui la casa d’un banc o sigui casa d’un particular.

En canvi, un treballador mileurista amb fills que la feina té arribar a final de mes, en quan deixa de pagar llum li tallen, si deixa de pagar lloguer o hipoteca no tarden res a desnonar-lo i ajudes no gaires doncs cobren “suficient” segons barems existents.

Manters a Barcelona amb tots els drets (¿?)  sense pagar res per vendre articles, quan un petit comerç el crivellen a impostos i segons com, per aquesta competència deslleial acaben tancant perquè no poden subsistir.

Persones grans dormin al carrer, joves i no tant joves delinqüents que no passa res si cometen delictes……. En fi, diria tantes coses que acabaré aquí.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 11:35