Més del mateix

Divendres, 1 de març de 2024
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Març 2024

Novament aquest Grup Municipal es dirigeix als veïns i veïnes de Martorelles, després de desitjar-vos el millor en aquest any, i comunicar-vos quines eren les nostres petites propostes al pressupost, que no eren més que algunes actuacions més visuals, que ens havíeu comentat alguns de vosaltres.

Ja s'ha aprovat el pressupost i només algunes de les nostres consideracions s'han tingut en compte, només un pipican, incrementa la partida de neteja per una nova licitació del servei.

Però per a aquest Grup el que més ens preocupa no tant la consignació a les partides sinó com algunes s'executen i quan, passadora de Can sunyer, Barri antic, asfaltat de carrers del barri de Sa Riera, ara afegim el projecte de reforma del pavelló d'esports, del que ens alegrem enormement, que percebem molts projectes pocs finals.

Els pressupostos en un municipi són importants ens dota de les partides necessàries per gestionar-ho, però és molt més important, al nostre entendre la gestió del mateix que és el que ens arriba i gaudim els veïns i veïnes.

El Grup Municipal de PSC-MAPM, no ha votat a favor, són uns pressupostos d'aquest govern municipal, no seria el nostre possiblement en una part important.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 08:09