No tanquem per vacances

Diumenge, 1 de juliol de 2018 a les 00:00

ERC - Juliol 2018

I comencem el darrer any de legislatura amb l’energia renovada. Sense entretenir-nos massa amb l’obra de govern feta i amb la mirada ja posada en els nous reptes que han de seguir transformant i renovant Martorelles en els propers anys. 

Acabat pràcticament el projecte de renovació integral del barri de Can Sunyer, pendents només de l’obra del Centre Cívic i la definició d’alguns espais, a partir de l’estiu cal canalitzar les energies i els recursos en el Centre Polivalent de Carrencà i en cercar una solució al pavelló actual que ens permeti en els propers anys oferir a les entitats i clubs esportius del poble un equipament modern que permeti el desenvolupament i creixement d’aquestes entitats. 

També en els propers mesos i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona es faran actuacions a tres equipaments estratègics per al desenvolupament i creixement dels nostres fills i filles. Les millores a les escoles (Pruneres tardor 2018, Simeó 2019) i la biblioteca (2018) són també projectes en fase ja d’estudi per executar i fer realitat properament. Des d’ERC i el govern celebrem l’acord amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat que garanteix la continuïtat de totes les línies escolars dels nostres centres.

Cultura, Educació, Esports i les àrees d’atenció a les persones són els pilars del nostre projecte. Aquests són els reptes i els entomem amb energia. Aquest govern no tanca per vacanes. Desitjar-vos des d’Esquerra Republicana de Catalunya que gaudiu d’un bon estiu. Ens veiem a la Festa Major.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:26