Nou curs polític

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 02:00

ERC - Setembre 2021

I amb el bon regust de la Festa Major 2021 que deixem enrere encetem el nou curs polític. La Festa Major, amb permís de la meteorologia que al final  ens ha estat benèvola, ha estat un èxit de participació amb el 85% d’entrades reservades i poc a poc ens acostem al model de festa pre-pandèmia. Gràcies des d’Esquerra Republicana de Martorelles a tots i totes que hi participeu, la  feu possible i us  la feu ben vostra.

Aquest estiu, per primera vegada, s’ha creat la “Brigada Jove” i nou joves del poble d’entre 16 i 18 anys han treballat fent feines de suport a les brigades municipals. L’experiència ha estat satisfactòria i s’han assolits els objectius.  Gracies també a tots  els que van sumar-s’hi.

Comencem aquest curs de setembre amb dues dades molt esperançadores. Una dada és el nombre de nens i nenes inscrits en els nostres centres escolars  (398) i l’altre és la dada d’atur del mes d’agost (252) . Ambdues dades son les millors dels últims exercicis  i sens dubte senyal inequívoc de la vitalitat dels nostres centres educatius i evidentment també del nostre polígon industrial.

Aquesta tardor també ha de ser la de l’arrencada de l’obra de la Vinya. Poc a poc, en aquesta situació post-pandèmia les entitats culturals del poble comencen a bategar i és per això que per aquest govern és prioritària la posada en marxa de l’obra per tal que la nova sala polivalent la Vinya sigui una realitat el proper 2022. 

Darrera actualització: 17.09.2021 | 12:44