Nou curs, seguim

Divendres, 22 de setembre de 2023

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) -Setembre 2023

Volem aprofitar aquesta opinió política per a explicar el compromís del nostre municipi amb l’educació i el desenvolupament comunitari. Malgrat els desafiaments, Martorelles ha demostrat la seva determinació a defensar allò que és més important per a nosaltres: els nostres ciutadans i el seu futur.

No podem començar d’altra manera que agraint a les entitats del poble i al personal municipal la seva involucració en les activitats de la festa major, especial menció per a la comissió de Festa Major i les colles de Martorelles, sense dubte són el motor d’aquesta festa. Agraïment també a la ciutadania per haver fet de la nostra celebració una festa amb civisme i respecte.

En educació un dels assoliments més destacats d’aquest any és el fet que 399 alumnes han començat el curs a les escoles Simeó Rabasa, Les Pruneres i els Cirerers. Aquesta notícia és encoratjadora, especialment si recordem que fa només uns anys, ens vam enfrontar al possible tancament d’una línia de parvulari. Aquesta oposició valenta per part del consistori va demostrar que Martorelles posa la educació de qualitat com a prioritat.

La inauguració del Centre Polivalent La Vinya és un altre pas en la direcció correcta. Aquest nou centre serà un espai clau per a la vida social, cultural i esportiva del nostre poble. Això demostra que estem compromesos amb el benestar de la nostra comunitat i amb la creació d’instal·lacions que beneficiïn a tots els ciutadans.

Aquest darrer trimestre del 2023 està previst que es portin a terme diverses actuacions importants. L’adequació dels accessos a la piscina millorarà la seguretat i l’accessibilitat per als nostres veïns. El canvi a lluminàries LED és un pas ecològic i econòmicament responsable que reduirà el consum d’energia i les despeses. La creació d’una nova plaça davant de l’ajuntament serà un espai públic acollidor per als ciutadans i promourà la vida comunitària.

En resum, Martorelles està avançant amb fermesa cap a un futur millor. Hem superat reptes i estem fent progressos significatius en l’àmbit de l’educació i el desenvolupament comunitari. Continuarem treballant junts per aconseguir els objectius que ens hem proposat i per assegurar-nos que Martorelles sigui un lloc on les persones puguin créixer i prosperar. 

Darrera actualització: 6.11.2023 | 09:27