Nou POUM, noves oportunitats

Divendres, 12 de gener de 2024

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) - Gener 2024

A la sessió ordinària del ple de novembre, es va aprovar per unanimitat l’Avanç del POUM. Volem aprofitar aquest espai del Lledoner per compartir amb els veïns i veïnes de Martorelles que significa el POUM i que representa per al futur de Martorelles.
Com molts dels veïns i veïnes de Martorelles sabreu, l’actual planejament urbanístic pel qual s’ha desenvolupat el municipi i s’han regit la normativa urbanística municipal és de l’any 1988. Des d’ERC Martorelles i des de fa uns anys en els nostres programes electorals proposàvem la redacció d’un nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal, que fos adient als nous temps i a les noves necessitats vigents al municipi.

L’Avanç del POUM presentat en el ple defensa molt clarament tres objectius principals:

- Mantenir i reforçar el caràcter de poble, volem seguir sent un poble amb totes aquelles avantatges que això comporta però creixent i consolidant el nostre nucli urbà.
- Cal recosir, relligar, reunir, tots els barris de Martorelles. Hem de fer possible que la ciutadania pugui passejar, transitar, caminar, desplaçar-se de manera segura i amable pels carrers del nostre poble. A ningú se li escapa que això passa també per fer de l’Avinguda d’en Piera un carrer més descongestionat de vehicles i oferint altres possibilitats dels desplaçaments pendulars en vehicles a motor que actualment passen pel 90% en aquest carrer.
- Protegir el mosaic agroforestal que ens caracteritza i ens envolta.

Amb aquest objectius com a punt de partida i amb la proposta d’Avanç del POUM, és hora d’escoltar a la ciutadania, que tothom pugui dir com s’imagina la Martorelles del futur, que allò que fins ara semblava immòbil sigui possible.

Des d’ERC Martorelles, us animem a participar de les jornades que es faran participatives i dels espais de debat, així com que feu les vostres aportacions i compartiu les vostres opinions. En definitiva, arremanguem-nos, posem-nos a treballar tots i totes en benefici de Martorelles, perquè redactar un nou POUM no passa cada dia.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 11:32