Nova etapa il·lusionats

Dijous, 1 d'octubre de 2015 a les 00:00

UxM - Octubre 2015

Hem començat una nova legislatura a tots els pobles de Catalunya, d'ençà de el passat mes de juny.
Units per Martorelles va quedar fora de l´ equip de govern actual, tot i haver tret, tres regidors/es , els mateixos que van treure ERC.

ERC, al ser la llista més votada, era la que havia de formar govern i escollir qui serien els seus socis per a governar durant els pròxims quatre anys. Van triar o preferir formar govern amb tres partits diferents , per tant, estem davant d'un govern quadripartit per Martorelles, preferint la inexperiència dels nous socis, a l'experiència dels tres regidors/es de U x M.

Al desembre d'aquest any, el nostre partit, Units per Martorelles, fem 10 anys. Hem fet un llarg camí i continuem, doncs, amb nous projectes i noves idees, que a poc a poc, farem saber a la nostra població.
Volem fer referència al nostre company , cap de llista i alcalde durant sis anys, en Romuald Velasco. Ha sigut un puntal en el partit i ara, per qüestions laborals, ha dimitit de regidor. No tenim paraules per agrair tot el que ha aportat als ciutadans i al nostre partit, durant aquests anys.

Agraïm a la nostra companya de U x M , la seva solidaritat al renunciar als seus honoraris com regidora a favor d'associacions i Ong’s de Martorelles.

I com no, gràcies a totes les persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres, a les últimes eleccions municipals. Seguim treballant...

Tots els dijous, no festius, estem a les escoles Montserat de 18 a 19.30h per a qualsevol consulta, suggerència o dubte que tingueu.


Quedem a la vostra disposició. Gràcies

Darrera actualització: 11.01.2019 | 12:00