Pressupost 2017

Dimarts, 1 de novembre de 2016 a les 00:00

PSC - Novembre 2016

El pressupost municipal és el document que reflecteix la quantificació econòmica i l’activitat prevista per un exercici i respon a la voluntat política i als objectius establerts pel govern del poble. És una eina clau per a la gestió pública, servint a la planificació, programació, control i seguiment i avaluació de les actuacions municipals. Té caràcter anual i conté les previsions d’ingressos que s’esperen obtenir i les despeses que com a màxim es podran realitzar.

Fer una bona gestió municipal passa per fer una bona avaluació, reflexió i programació dels objectius a aconseguir, és per això que el pressupost esdevé imprescindible i clau. El meu temps a l’oposició, en el mandat anterior, no van ser pocs els Plens on vaig pregar al govern que aprovés el pressupost en termini, no ho vaig aconseguir.

Ara que sóc govern em sento molt orgullosa i satisfeta del meu equip de govern que treballa amb tanta cura el pressupost per tancar-lo en termini. Ho fem en llargues jornades intensives conscients de la seva importància i transcendència pel futur de Martorelles,... tot i que hi ha algun membre de l’oposició que no troba oportuna la nostra dedicació!!!

Queda molt per fer i moltes més jornades intensives, les farem sens dubte.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 13:18