Propera estació: Martorelles 2020

Dilluns, 1 de febrer de 2016 a les 00:00

ERC - Febrer 2016

Des d’Esquerra Republicana de Martorelles  us informem que ja tenim les dues eines que ens calen per començar a fer realitat els nostres projectes. Pressupost i Pla d’Acció Municipal (PAM). L’un i l’altre són els pilars de l’obra de govern. Un objectiu clar, un “full de ruta” per arribar-hi i els recursos per fer-hi front. 

Des de l’oposició en el darrer Ple se’ns va criticar que el PAM era massa ambiciós, i sí, ho és. Quan l’objectiu és ambiciós el Pla  ha de ser ambiciós. Objectius modestos necessiten Plans modestos i si no hi ha objectiu, la cosa és mes fàcil, llavors no cal ni Pla. Ens agrada mirar endavant i no caure sovint en el joc del retret, però apuntar a aquells que van criticar-nos la contractació d’una consultora per l’assessorament en la redacció del document definitiu que l’any 2012 aquest Ajuntament ja va encarregar la confecció d’un Pla 2012/2015 per un import major. Aquell mai va arribar a aprovar-se i va acabar en un calaix... 

La nostra aposta i la dels nostres socis de govern és ambiciosa, en som conscients. Com deia l’autor del Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry, “Un objectiu sense un pla és tan sols un desig...” aquest és el nostre model. El “you’re going nowhere fast” (anar ràpid cap enlloc) o el “planificar sobre la marxa” està comprovat que no han funcionat. Només cal escoltar l’oposició parlant del poble i del seu estat per entendre que el seu model és caduc i que ara cal canviar el patró de la improvisació, la inèrcia i el curt termini per el de la gestió, la planificació i el mig i llarg termini.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:50