Qui paga la taxa?

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Gener 2020

QUI PAGA LA TAXA?
Els propietaris d’habitatges, locals, allotjaments i qualsevol altre local o establiment amb o sense activitat industrial, comercial, professional, artística o de serveis. No són imposables els garatges vinculats a habitatges, ni locals i habitatges sense llum i aigua.

COM ES CALCULA LA TAXA?
La quota consisteix en una quantitat fixa per immoble, determinada en funció de la naturalesa, funció i superfície, i del cost total del servei. Aquest cost s’obté d’un estudi econòmic elaborat de manera individual per a cada municipi. “Quants menys residus es generen, menys es paga”.

Aquests últims punts ressaltats en negreta, són per a Martorelles en Comú Podem els punts més importants i que ens van portar a presentar les al·legacions a l’Ordenança fiscal n 6 (TAXES PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE GESTIÓ DE RESIDUS MUNICIPALS).

El resultat final a aquestes al·legacions, més les al·legacions presentades per diferents veïns va donar com a resultat la congelació d’aquesta ordenança municipal i ens va donar la raó en els nostres arguments tot i que l’equip de govern va ignorar les nostres al·legacions i va preferir contestar a una altra, però d’això ja parlarem, l’important ha estat l’objectiu aconseguit.

També felicitem les nostres companyes i companys per l’entrada en el nou executiu de Pedro Sanchez, s’acosten nous temps en la política nacional. FELICITATS!

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:38