Respect... consideració

Diumenge, 1 de juliol de 2018 a les 00:00

PDeCAT - Juliol 2018

Ens tenim per un grup polític que vol col·laborar amb les decisions que es prenen al poble.
Sabem que l’aritmètica mana i l’equip de govern pot decidir. Que no ens necessiten. Ho sabem i ho admetem.
Ara bé, nosaltres som oposició, sí, però tenim criteri i ens agradaria ser consultats i escoltats. Podem opinar i aportar idees, que potser, poden fer variar o aportar solucions noves.
Des de la Comissió de Govern, es decideixen actuacions, es prenen decisions, que la resta de grups polítics en queden al marge, i no podem donar la nostra opinió per la senzilla raó de que les desconeixem.
Direu, de què parlen? Doncs aquí van un parell d’exemples:
- A la Plaça de la Sardana, es podia haver aprofitat per facilitar el trànsit, que per cert va cada vegada a més, modificant mínimament el seu perímetre.... Els materials emprats amb cantells agressius, potencialment perillosos, precisaran d’un manteniment ben aviat...
- Al Barri de Can Sunyer, on s’improvisen solucions per augmentar la capacitat d’aparcaments, cosa que ens sembla bé... però, ens agradaria opinar, tenim dins del nostre grup un regidor que hi viu. Per altra part, es proposa fer una consulta popular al barri i de moment sembla que ha quedat en segon terme.
Tan difícil és organitzar una reunió, un cop o dos al mes, amb tos els grups, i fer-nos partícips de les decisions de l’equip de govern i poder opinar abans que siguin aprovades? Crec que es desaprofita la capacitat de col·laboració de l’oposició en general. No deixa de ser un cert menyspreu envers ella... i, ens sap greu.
Consideració... “Respect”

Darrera actualització: 11.01.2019 | 12:29