Responsabilitat

Divendres, 1 de març de 2024
  • Martorelles En Comú Podem - Març 2024

Són els nostres primers pressupostos formant part de l’equip de govern i el nostre objectiu com la resta d’equip ha estat el de incorporar als nostres pressupostos els precs i demandes de la nostra ciutadania i entitats i en això han de repercutir els nostres pressupostos. 

Amb l’aprovació inicial del pressupost municipal per l’exercici 2024. Volem destacar la creació de noves partides destinades a; la compra i instal·lació de càmeres de seguretat, la creació zona d’esbarjo per a gossos, el desenvolupament del servei de mainadera a les escoles, el desenvolupament del projecte educatiu d’entorn i l’aprovisionament de fons per la reforma i ampliació del pavelló municipal. 

A més a més, s’amplia la dotació econòmica d’altres partides per la reforma dels vestuaris del camp de futbol, la millorar de l’asfaltat i accessibilitat d’alguns carrers, la creació d’un nou conveni amb l’entitat esportiva del Club d’Esports de Muntanya de Martorelles, la millora de parcs com l’Antonio Machado i la creació del nou parc de Carrencà, l’ampliació de la licitació del servei de neteja viària, per millorar-lo i reforçar-lo, ampliar la licitació de la dinamització de l’Era Jove, per a que el servei ampliï el seu horari d’atenció i programació, i la partida de Festes Populars, per adquirir una carrossa per reis i altres usos i les haimes del campament reial. 

En l’inici de mandat i amb la incorporació del nostre grup municipal al govern de Martorelles, amb molta claredat vam expressar que vetllar pel bé i la bona política del nostre poble, era responsabilitat de tota i cadascuna de les persones que formaven part del plenari municipal. A més a més, vam expressar que el nostre tarannà seria sempre des del diàleg per tal d’arribar als màxims acords amb tots els grups municipals, independentment de que es formi part del govern o de l’oposició, pel bé del nostre municipi. Per això, aquest govern s’ha mostrat transparent i obert a compartir, incorporar propostes i debatre sobre els pressupostos abans de portar-los a ple. I d’això se’n diu compromís i responsabilitat política i política constructiva, i així defensem que haurien de ser tots els discursos polítics i més quan el que s’està debatent és el que es farà amb el pressupost del nostre poble. 

Encarem amb aquests pressupostos amb el compromís de que tots els projectes i partides es converteixin en una realitat. 

Darrera actualització: 27.02.2024 | 08:15