Respostes fugides

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Juliol 2021

Des de setembre de 2019 fins avui hem estat demanant respostes i informació sobre la paralització de les obres de “La Vinya”, sembla que per fi es comença a veure la llum, però és aquesta llum realment clara? Que se’ls informarà i explicarà als veïns i veïnes de Martorelles? Aquestes modificacions en el projecte per “abaratir-lo” surten realment a compte sumant-li el sobrecost degut?

Un tema que ens ha portat molt de temps pel qual anar obtenint resposta i informació a comptagotes.

El passat mes de maig van ser abatuts en ple nucli urbà 2 senglars, vam demanar explicació mitjançant instància i responsabilitats, a la nostra sorpresa sense resposta per part de l’ajuntament fins a la reincorporació de l’alcalde al seu càrrec, però sí amb resposta únicament a través de la premsa assumint la responsabilitat dels fets la regidoria de medi ambient.

Una més, en un ple durant el torn de preguntes el nostre regidor des de l’oposició llança una pregunta a la regidora de Cultura, la qual és interrompuda per una pausa de la pròpia regidora i l’alcalde, s’absenten del ple per uns minuts i responen després d’això. Però ... sí ens poden respondre a través dels mitjans de comunicació i no per les vies més oficials i burocràtiques?

Seguirem fiscalitzant i seguint tots els passos que es realitzen des de l’equip de govern pel bé comú del nostre municipi, però exigim també que es doni resposta a tot en el moment oportú, si es pot fer acte de presència i donar resposta a certes situacions i per certs mitjans, es pot també, assumir la responsabilitat i donar respostes a l’oposició des del propi càrrec i els canals oficials ... 

Darrera actualització: 06.07.2021 | 10:30