Satisfets de la feina feta

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

ERC - Març 2019

Aquesta és la darrera columna política abans de les properes eleccions municipals del mes de maig. Des d’Esquerra Republicana de Martorelles ja fa mesos que treballem per presentar al poble un projecte engrescador per continuar renovant Martorelles. Vam presentar-nos a les eleccions de 2015 amb el compromís de renovar Martorelles, aquest era l’eix del nostre projecte, i ara, quatre anys després i fent balanç, pensem que s’ha fet molta feina i que el grau d’acompliment dels compromisos és molt alt. 

Aquell diumenge de maig de 2015 uns en veu alta van dir “estan verds”  i sí, ho estàvem. Però des d’Esquerra hem combinat les ganes d’aprendre d’aquells que estan verds i són nous a l’ofici amb l’entusiasme d’aquells que estan lliures d’hipoteques i deutes. 

Aquell diumenge també vam sentir una frases del tipus “amb els favors que hem fet, i la gent no ens ha votat”. Renovar Martorelles, també era renovar la política que si feia, la de les ombres. Tenim la consciència tranquil·la d’haver treballat pel poble, per TOT el poble. No creiem en la política dels favors. Fal·libles si, però insubornables. I ara quatre anys després encarem aquestes eleccions il·lusionats i encoratjats per explicar que som garantia de bon govern i que podem seguir fent millor Martorelles per els seus veïns i veïnes.
 

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:14