Seguim renovant

Dimarts, 1 de maig de 2018 a les 00:00

ERC - Maig 2018

Comencem aquest últim any de mandat amb bones notícies. L’aprovació per part de la Diputació de Barcelona de tres subvencions complementaries a les aprovades el 2016 que ens permetran realitzar tres projectes estratègics per Martorelles.

Dues subvencions de 50.000 euros per a cada una de les dues escoles per a fer millores a ambdós edificis, i una subvenció de 27.000 per a realitzar reformes a la biblioteca municipal per adaptar-la,  encara més, a les noves tecnologies. És encoratjador per aquest Govern arrencar els dos projectes de millora de les escoles doncs a ningú escapa que millors escoles fan  millors persones. Volem per els nostres fills i filles unes instal•lacions modernes i energèticament sostenibles. Unes instal•lacions que donin resposta als nous reptes de l’educació del segle XXI.

També des del 2 d’abril el cos de policia de Martorelles ja patrulla les 24 hores del dia. Amb la incorporació de dos nous agents completem el desplegament del cos i així el compliment d’un dels compromisos d’aquest Govern amb els seus veïns i veïnes, el patrullatge 24 hores, 365 dies l’any. 

 Son també en marxa les obres de millora  de la Plaça de la Sardana i  la Reforma Integral del barri de Can Sunyer ja és pràcticament a les darreres setmanes, pendents sols de fer els últims arranjaments. Les obres de l’Espai Cívic Can Sunyer també continuen a bon ritme i en els propers mesos aquest edifici que ha de revitalitzar el barri serà una realitat.

Seguim renovant.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:27