Tornarem

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

Martorelles En Comú - Maig 2020

Volem adreçar-nos a tota la nostra ciutadania que s’ha vist afectada per la greu situació. Primer volem donar tot el nostre suport i condol a les famílies del poble que s’han vist afectades pel virus, i que l’han patit dins de les seves llars o han patit una pèrdua personal, una forta abraçada.

Especialment també adreçar-nos a tota aquella ciutadania que forma part dels essencials, tots aquells llocs de treball i serveis que han treballat incansablement. Tothom que es dedica al món sanitari, alimentari, al del transport, al comercial i d’atenció al públic, al de la cura i manteniment d’espais, voluntariat i a tothom que ha estat a primera línia fent front al covid19, gràcies per la vostra dedicació i entrega, tant de bo tingueu el reconeixement merescut i en un futur, no molt llunyà, puguem arribar a revisar i regular les vostres condicions laborals, per tal de garantir que tothom tingui una vida digna.

No volem oblidar-nos d’altres protagonistes, els infants de Martorelles, s’han hagut d’adaptar a una situació molt complexa per a les seves edats, però són qui més consciència han pres, gràcies campions i campiones i a les famílies per fer-ho possible. Reconeixement a la nostra gent gran, a tots i totes que viuen en soledat o que bé tenen lluny a la seva família, gràcies per la vostra resiliència.

També volem desitjar al nostre comerç local, autònoms i afectats per ERTO que tinguin la millor recuperació d’activitat laboral i econòmica possible, ànims!

Des de la nostra formació, creiem que és necessari impulsar Acords per a la Reconstrucció Social, Econòmica, Cultural i Verda del nostre municipi, i així activar les mesures necessàries per tal de recuperar-nos de la crisi. Per això continuem disposades a treballar de manera conjunta amb l’ajuntament per fer possible aquesta reconstrucció pensant en el bé comú de tot el poble.

Gràcies Martorelles

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:44