Tot anirà bé!

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

PSC-MAPM - Maig 2020

Estimats veïns i veïnes de Martorelles, primer de tot desitgem i esperem que estigueu bé, tant vosaltres com els vostres familiars. També aprofitem aquest espai per donar-vos les gràcies per la vostra responsabilitat, que ha estat exemplar durant l’estat d’alarma, provocat per la pandèmia del Covid-19.

Però, malauradament, el combat encara no ha acabat i, malgrat la nostra convicció absoluta de victòria, el Covid-19 encara causarà molt de mal i hem de seguir ferms i units per continuar la lluita contra el virus, i hem de fer-ho com socialistes, compromesos amb l’enfortiment del nostre sistema sanitari, dels nostres serveis públics i de l’Estat del Benestar.

És per això que, hem participat activament en les reunions setmanals programades pel consistori, des de la lleialtat institucional que aquest moment requereix, apartant, com sempre a Martorelles, ideals i discrepàncies en benefici dels ciutadans de Martorelles.

Sabem que el pitjor segurament aquest per venir, de manera que el grup municipal PSC-MAPM es posa a disposició de tots els ciutadans de Martorelles per poder facilitar en la mesura del possible la crisi sanitària, econòmica i social que s’acosta. 

Molta força i ànims per tots i totes!

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:42