Treballem per Martorelles

Divendres, 22 de setembre de 2023
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Setembre 2023

Un cop feta la celebració de la nostra Festa Major i la Diada Nacional de Catalunya, comencem un nou curs polític. Des del PSC i Més Acció per Martorelles ens mantenim il·lusionats, amb ganes i amb forces de seguir treballant per millorar el nostre poble. Creiem en la política de proximitat, propositiva i constructiva, sempre ens trobaran en tot allò que sigui per millorar l’atenció i els serveis als nostres veïns i veïnes.

Els progressistes considerem que cal continuar treballant en la línia del diàleg i del progrés, així ho vam explicar durant els parlaments de la celebració de la Diada. Creiem que es imprescindible unir esforços i posar el país en marxa, aprofitant totes les possibilitats i també amb la vista posada als reptes globals que afecten a les nostres vides. A Catalunya, cal un model progressista que doni resposta a les dificultats que han provocat la pandèmia i la guerra d’Ucraïna, per això, apostem per implementar mesures com les que ha posat en marxa el govern de Pedro Sánchez al llarg d’aquests últims anys.

Martorelles ja ho va dir en les darreres eleccions generals, amb els resultats del 23 de juliol, els veïns i veïnes del nostre municipi han deixat clar que volen posar-se en marxa per continuar avançant. El mateix volem per Martorelles i ens entristeix veure que seguim amb la sensació que el nostre municipi continua igual, carrers que pateixen apagades en l’enllumenat públic de forma continua, espais de la via pública bruts i deixats, consultes de ciutadans que no es resolen amb agilitat, entre d’altres temes que també ens preocupen. Ens agradaria que hi hagués un canvi i, com a mínim, veure que l’actual govern municipal s’interessa per les preocupacions dels veïns i veïnes i treballa per solucionar els problemes reals.

Darrera actualització: 6.11.2023 | 09:36