Un estiu diferent!

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

PSC-MAPM - Juliol 2020

Benvolgudes veïnes i veïns de Martorelles:

Escric avui primer dia de juliol amb la consciència de que ens trobem davant d’un estiu atípic, per culpa d’aquesta pandèmia que ens manté en estat d’emergència sanitària.

Li anava donant voltes al cap, i pensava en diverses qüestions, com per exemple, com serà l’accés a les platges? Quina quantitat de turisme tindrem? Quina serà la incidència d’aquest turisme en un possible rebrot?

Aquest possible rebrot podrà estar probablement provocat per allò que pensàvem que era normal i ara no ho serà, com estar-se a un parc xerrant amb altres persones, o en una terrassa, o els adolescents que es reuneixen i que no acaben de tenir prou cura de les distàncies de seguretat, etc.. i no per res, sinó per què som humans, i estem avesats al contacte, a la relació social, etc... tot això se’ns farà feixuc, i d’alguna manera aquest estiu no serà un estiu normal fins que trobem una vacuna.

I la nostra festa major? Què farem? Com la plantejarem?. Quina serà la millor manera de fer-ho, per poder fer que sigui segura, sense manllevar, l’esperit de poble, de comunitat, són preguntes que caldrà contestar des de la pràctica de les normes de seguretat per preservar les vides de les nostres veïnes i veïns, i evitar posar en risc a tots aquells que s’ocupen de la nostra seguretat.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:50