Un futur per construir

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Setembre 2021

Ens trobem immerses en una crisi general, crisi principalment, sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19, que gràcies a les seves professionals i a la ciència encara estem a temps de vèncer aquest maleit virus.

Una crisi també social i política, mentre al nostre privilegiat primer món ens encapritxem en viure per sobre de les nostres possibilitats i de les del nostre entorn, a altres països fugir dels bombardejos de la prohibició dels seus drets i llibertats. Però, els nostres drets i llibertats també es troben en amenaça constant, ha de caminar amb por sempre una parella de nois agafats de la mà?, ha de patir una mare divorciada per no tornar a veure a les seves filles?, i que fem davant del que si afecta directament al nostre primer món?, ho fem una mica viral, però si no m’influeix no ho considero una lluita pròpia. I vet aqui quan els col·lectius més vulnerables requereixen també de la lluita conjunta de tothom, pel bé comú.

Toca resoldre les necessitats i problemàtiques del present per construir un futur millor, que enfronti la més gran de les crisis, la climàtica, posar sobre la taula un pacte territorial i nacional dirigit a les energies renovables, per davant dels interessos d’ampliar l’aeroport, un jocs olímpics d’hivern o el casino més gran d’europa.

El passat 11 de setembre vam rendir homenatge una vegada més a la nostra terra, i aquella guerra on ens van treure moltes de les nostres llibertats, a les nostres mans tenim la construcció del futur de Catalunya, verda, tolerant i diversa, avantposant sempre els interessos socials i el bé comú per sobre de qualsevol altre que no ens deixi continuar creixent i avançant principalment com a societat. Aquesta és la Catalunya que volem des de Martorelles en Comú Podem.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 10:22