Un missatge per la Diada als veïns i veïnes de Martorelles

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 00:00

PSC-MAPM - Setembre 2020

Aquesta Diada la vivim sota una situació de gran excepcionalitat, una epidèmia mundial,  que també afecta als nostres veïns i veïnes, això  abans que res  ens farà pensar en tots i totes les persones que l’han patit o la pateixen. 
Per això, més que mai necessitem la força de la nostra solidaritat com a poble per trobar els camins de resposta i recuperació davant els reptes de la pandèmia.

Més que mai necessitem la unió de tots  els catalans i catalanes sense excepció sota el lideratge de les nostres institucions per trobar una nova voluntat compartida de progrés. 

En estos meses en que hemos tenido la necesidad de  reencontrarnos con las personas,  pero también nos ha hecho preocuparnos por  la situación de la sanidad, la educación, nuestro futuro laboral, ello hace que exijamos a las instituciones una mayor implicación,   y que  las personas que las ocupamos den lo mejor de ellas, y dejen de lado aquello que solo persigue un posible rédito electoral, creo que nos tendría que hacer pensar.

No solo reivindicamos sino también deseamos, superar esta pandemia, sin perder personas, calidad en nuestras vidas, nuestros logros. 
Veïns i veïnes de Martorelles des de els nostres valors socialistes, volem ser útils aquells que més ens importen les persones.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:50