Un poble viu, alegre i combatiu

Dimarts, 1 de novembre de 2016 a les 00:00

ERC - Novembre 2016

Des d’Esquerra Republicana volem agrair a tota la ciutadania la seva alta participació en tots els actes que s’han celebrat a la nostra vila els darrers dos mesos; la Festa Major, la festa de la Gent Gran, la caminada contra el càncer de mama, demostren la voluntat de la ciutadania de Martorelles amb el seu municipi i les lluites socials.

Sempre hem defensat i treballat perquè tinguem un poble unit, alegre i combatiu i és en aquesta línia que volem seguir els propers mesos. Donant suport i col·laborant amb les entitats, l’autèntic motor del nostre poble, que fan que el poble bategui amb força cada dia.

En els propers mesos tenim reptes importants a encarar, un d’ells és posar les bases d’una nova interacció ciutadana amb l’Ajuntament amb el nou ROM (Reglament Orgànic Municipal) i la recent creada Comissió de transparència, que ha de posar negre sobre blanc no només a la gestió municipal sinó també al comportament de tots els representants de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’aconseguir una administració pública transparent, inclusiva i èticament responsable tan del govern com de l’oposició.

Tanmateix el principal repte dels propers mesos serà acabar abans d’un any la reforma de la via pública del barri de Can Sunyer. Objectiu prioritari d’ERC i l’equip de govern.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:44