Urbanisme transparent?

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Març 2022

L’àrea d’urbanisme actualment presenta molta opacitat i deficiències, com poden ser l’aturada de diferents projectes i la gestió d’altres. 

La modificació general del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) hauria de ser consensuada amb la ciutadania i la resta de partits polítics, ja que és on es decideix el model de poble pel futur de Martorelles. Aquest Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, hauria de ser participatiu i no partidista.

Des de l’oposició ens trobem a l’espera de una reunió d’informació del POUM que el Govern actual s’ha compromès a fer, allà sabrem quina direcció volen prendre pel nostre municipi: si un poble més humà, o més massificat. La nostra opinió és que volem un poble humà, ecologista i sostenible. 

S’ha de tenir en compte les conseqüències d’un poble més gran, això implicaria un augment dels serveis, més inversions, més despeses i més personal…

Ja no és només la preocupació únicament sobre el POUM, si no el malestar general del veïnat sobre la gestió d’altres accions i projectes que són competència directa d’urbanisme, un àrea que cal que sigui assequible i 100% transparent per a tothom, donant resposta i solvència a les problemàtiques i necessitats que puguin sorgir entre el veïnat i tot el municipi en general.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 09:16