Valoració d’aquests 4 anys de coalició

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

ICV-EUiA - Març 2019

Sembla mentida però han passat gairebé quatre anys des del començament d’aquesta legislatura i en aquests moments entrem en la seva recta final.

La voluntat sempre ha estat la de treballar pel municipi amb la ferma convicció que les àrees que hem portat són la base de la democràcia local: la participació, la salut, l’educació o el respecte al medi, són elements vertebradors de la cohesió social.

Ha estat intensa pel que fa a reptes i treball. A principi de legislatura l’equip de govern va elaborar el pla d’acció municipal “PAM” eina que serviria per traçar el treball a desenvolupar en les diferents àrees durant aquests quatre anys. 

Ara, en aquests moments, toca explicar quin percentatge hem complert amb els objectius marcats: Salut s’ha complert el 65%, Medi ambient el 65% Participació 87,5%, i Educació el 90%. Hi ha objectius que encara s’estan desenvolupant.

L’avaluació és indispensable per a l’anàlisi, puix que la primera subministra informació de base, necessària per al segon, aclarit l’acabo avaluació.  Hem treballat en coalició amb altres forces polítiques, no sense dificultat, amb el convenciment que les veïnes i veïns de Martorelles volíeu un canvi, és per això que des de l’inici vàrem apostar per  un govern d’esquerres, cercant el consens i les propostes comunes. 

Malgrat les diferències de criteris en diferents aspectes, sempre s’ha consensuat en aquest sentit ha estat positiva, dit això hi ha coses a millorar sobretot en temes de comunicació. Resumint el pacte d’aquesta última legislatura ha estat molt positiu i creiem un exemple de com han de desenvolupar-se els pactes en política municipal.

ICV-EUA de Martorelles, en els propers comicis municipals ens presentarem amb un nou nom Martorelles en Comu, fruit d’una nova confluència però conservant tota la nostra essència ecologista i d’esquerra progressista.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:19