Volíem el canvi

Dimarts, 4 de juliol de 2023
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Juliol 2023

El Grup PSC-MAPM, esperem no defraudar a ningú, mantindrem sempre la nostra posició d’un canvi per a la transformació. Aquesta és la idea que va conformar el nostre grup i és la que mantindrem, perquè pensem i creiem que Martorelles necessita una nova manera de governar i una nova manera d’atendre les reclamacions i necessitats dels ciutadans i entitats.

El nostre grup proposava un canvi de governança perquè hi ha reclamacions històriques, que no s’han solucionat en l’últim mandat.

Tenim grans reptes com a municipi i ens preocupa especialment un d’ells; i aquest no és un altre que el POUM. Procés que s’ha de fer de manera oberta i participativa. 

No volem oblidar-nos de les entitats i associacions del nostre poble. Aquest teixit de veïns i veïnes que desinteressadament ofereixen el seu temps per a donar vida al nostre poble, i que necessiten disposar sense filtres del màxim suport, i a més ser tractats amb equanimitat i consideració.

Però no tots al final pensàvem d’igual manera, a l’hora de materialitzar aquest canvi, i per això ens toca treballar des de l’oposició, que durem a terme de manera constructiva per a Martorelles, perquè estimem al nostre poble, però altament fiscalitzadora envers el govern, divulgant allò que es realitzi fora del nostre criteri i compromís programàtic, i estant vigilants perquè s’administrin i gestionin amb el major retorn als nostres ciutadans els seus impostos.

El grup Municipal del PSC-*MAPM exigirà claredat en les preses de decisions , per a acostar la transparència a la ciutadania. Han de saber que sempre ens tindran a la seva disposició i que sempre comptaran amb la nostra col·laboració totes les entitats, i tots els nostres veïns i veïnes.

Darrera actualització: 4.07.2023 | 11:51