Martorelles apareix a l'Atles Europeu d'Agricultura urbana i periurbana

Dimecres, 12 de febrer de 2014
Martorelles apareix a l'Atles Europeu d'Agricultura urbana i periurbana

El projecte europeu COST ha creat un atles amb exemples d’espais, projectes i explotacions agrícoles

Dins el projecte Europeu COST Action Urban Agriculture Europe, s'ha creat un Atles amb exemples d'espais agrícoles/ projectes i explotacions agrícoles situats en espais periurbans. 

Dels 20 casos diferents que hi ha fins a la data, s’han introduït els que fan referència a la Denominació d'Origen Alella i, per tant, inclou els cellers d’Altrabanda i de Can Roda de Martorelles.

Ha estat l’enginyer agrònom badaloní Xavier Recasens, que forma part del grup europeu que tracta sobre l’agricultura urbana i periurbana qui ha afegit els dos cellers martorellesencs en aquest atles. Part de la recerca que fa actualment és mitjançant enquestes directes als productors i actualment està entrevistant a cellers de la DO Alella.

Aquest grup ha demanat casos, als seus membres, per construir un Atles Europeu d'Agricultura Urbana i Periurbana i l’enginyer ha compartit les dades dels cellers que han contestat a l'enquesta. L'objectiu d'aquest atles, que s’anirà actualitzant, és donar a conèixer aquests espais agrícoles urbans i periurbans.

 

Veure l'Atles Europeu d'Agricultura urbana i periurbana 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10