Aina Torrents guanya el seu últim Campionat d'Espanya sub 19 amb Catalunya

Dimarts, 20 de febrer de 2024 a les 00:00
  • El combinat capitanejat per la martorellesenca guanya a la tanda de penals a la Comunitat de Madrid després d'acabar amb empat a 1 a la pròrroga.

La jugadora de Martorelles, Aina Torrents, va proclamar-se dissabte 17 de febrer campiona d'Espanya amb la Selecció Catalana sub 19 de futbol sala després de guanyar a la tanda de penals a la Comunitat de Madrid.

La martorellesenca ha capitanejat el combinat català a tots els partits del Campionat d'Espanya sub 19, el seu últim amb Catalunya ja que la temporada vinent Torrents passa a ser absoluta i la catalana arriba fins a sub 19.

Catalunya va superar la fase de grups del torneig disputat a Benidorm amb tres victòries davant Navarra (11-2), Aragó (3-0) i Canàries (12-0) i a les semifinals, va golejar 5-0 la selecció d'Andalusia. La final va ser entre Catalunya i Madrid i es va haver de decidir als penals després d'un empat a un gol en el temps reglamentari i la pròrroga.

La de Martorelles va anotar dos gols durant la competició (contra Navarra i Canàries) i va donar l'assistència a Paloma Cantillo a la final. La futbolista revalida un títol que ja va aconseguir l'any passat i tanca el seu cicle a la selecció catalana sub 19.

Darrera actualització: 20.02.2024 | 13:50