Aina Torrents i Ana Matito, campiones d'Espanya de futbol sala amb Catalunya

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 00:00
La selecció catalana infantil, on juguen les martorellesenques, arrodoneix un campionat impecable amb 18 gols a favor i 1 en contra.

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala, on juguen les martorellesenques Aina Torrents i Ana Matito, va proclamar-se el passat diumenge 27 de maig campiona d’Espanya a Noia, Galícia, després de superar 0 a 2 una rocosa Madrid. Les dues jugadores de Martorelles juguen a l'infantil de divisió d'honor femenina del CFS Palau 2007.

Les de Jordi Barrero arrodonien amb la consecució del títol un Campionat extraordinari, on s’han mostrat molt superiors als quatre rivals als quals s’han enfrontat. Un gol d’Emma Cardona i una diana de Kristine Claire a les acaballes de l’encontre donen la victòria a una Selecció que ha ofert un nivell fantàstic durant els tres dies de competició, anotant 18 gols i encaixant només 1.

Pacient, decidida, intensa i amb les idees clares. Així va sortir Catalunya al parquet del Pavelló Municipal de Noia contra Madrid. La Selecció va portar el pes del duel des de l’inici davant d’un combinat madrileny que va renunciar a jugar la pilota.

El premi a la insistència catalana va arribar al minut 29, quan Emma Cardona va inaugurar el marcador amb un tir ajustat a la base del pal. I, ja en el darrer minut, Kristine Claire va sentenciar el matx amb una diana al contraatac en un xut de qualitat.