Ajuntament i Diputació visiten l'obra finalitzada a l'entorn de la rotonda de Can Puig

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 12:00
  • La ciutadania gaudeix des de l'octubre d'un itinerari de vianants fins el polígon. 

Aquest dimarts 22 de novembre ha tingut lloc la visita institucional a les obres de l’itinerari de vianants que uneix el carrer de Can Puig amb el polígon industrial. La visita ha comptat amb l’alcalde Marc Candela, el Diputat d’Infraestructures viàries de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, el gerent de Carreteres, el gerent de Serveis i infraestructures viàries de la Diputació, Vicenç Izquierdo i el segon tinent d’alcalde, Joan Marc Flores.

Candela ha declarat estar molt satisfet ja que aquesta era una intervenció que reclamava el govern municipal de fa anys: “Aquesta pacificació facilita que la ciutadania accedeixi al seu polígon industrial a peu” explicava el batlle que deia però que “encara ens falta una connexió, que ja estem treballant amb la Diputació, que és a l’entorn de la Masia de Carrencà”.

En aquest sentit, alcalde i segon tinent d’alcalde han comentat amb el diputat  la possibilitat que la carretera de la Roca pogués tenir un vial per a vianants des de Sant Fost fins a Montmeló donant continuïtat a  l’actuació que la Diputació ha fet entre aquest municipi i Montornès.

L’alcalde també ha avançat que l’espai no està del tot enllestit: “Acabarem d’enjardinar-la i també hi col·locarem el llorer de la fàbrica Derbi i un rètol de “Benvingudes a Martorelles” perquè l’entrada al poble sigui més agradable i la gent sàpiga que està entrant a Martorelles” reblava.

Per la seva part, el diputat d’Infraestructures, Pere Pons, ha destacat la major seguretat que dona aquesta actuació: “Abans la gent passava per un camí sense seguretat ni garanties i avui estem en un espai segur” declarava Pons que afegia que “es tracta també d’un tema de gènere” per la millora de la il·luminació.

El diputat ha comentat també la petició de l’ajuntament pel que fa l’itinerari que arribaria a Montmeló: “Estem treballant en l’estudi, l’actuació seria pel proper mandat”. Pons ha destacat la col·laboració entre les diferents administracions per realitzar l’obra: “Aquests projectes a vegades són més llargs de gestió que d’execució” ha clos.

Les obres van finalitzar al setembre passat i han tingut un cost de 99.380,33€ per la Diputació de Barcelona i de 162.403,23€ per l’ajuntament, que compta amb una subvenció de l’ATM de 30.000€. 

Darrera actualització: 22.11.2022 | 13:48