Ariadna Montoliu campiona d’Espanya de ball per equips

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 12:00
  • La martorellesenca es classifica per al Mundial de la modalitat que se celebrarà entre finals de juny i principis de juliol de forma virtual.

La martorellesenca Ariadna Montoliu, d’11 anys, es va proclamar campiona d’Espanya per equips en la modalitat Fantasia a l’estatal de ball FitKid celebrat el cap de setmana del 22 i 23 de maig. Ho va fer amb el seu equip de l’escola de ball Assaig de Sant Fost i amb una coreografia (fotografia) homenatge a les persones que perden la vida al mediterrani buscant una vida millor.  

En el mateix certamen, Montoliu també va aconseguir el sotscampionat de la modalitat Hip Hop grupo Kid. Amb aquests resultats, la martorellesenca es classifica per al Mundial de la modalitat que se celebrarà entre finals de juny i principis de juliol de forma virtual.

L’Ariadna (amb armilla vermella a la foto) balla des dels quatre anys quan va començar amb el ballet. Al 2018 va fer un càsting per a entrar a l’equip de competició d’Assaig i, des d’aleshores, balla Hip hop i dansa contemporània.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 12:52