Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

Dijous, 10 d'abril de 2014 a les 00:00
El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs celebra la 12ª edició en la qual preveu uns 1.500 participants

El proper 27 d’abril més d’un miler de participants sortiran des de Granollers i arribaran fins al mar, a Sant Adrià del Besòs, tot seguint el riu, en la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs que organitza el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs (www.besos.cat). 

La bicicletada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut, està especialment adreçada a un públic familiar. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra. Amb aquesta jornada lúdica i esportiva, adreçada a tots els públics, es pretén apropar la ciutadania a aquests entorns fluvials i, durant els 24 km de recorregut, podran conèixer uns paratges per a molts desconeguts. Un itinerari acompanyat per les aigües del Besòs, plenes de vida. 

Un any més, els organitzadors volen incidir en la sensibilització i aplicació de mesures que tinguin cura del medi natural, com ara la recollida selectiva de residus en els punts de sortida, d’avituallament i d’arribada. 

Per tercer any consecutiu, es manté el doble punt de sortida. A les 9:30 hores tindrà lloc la sortida situada al Congost, a la zona del Parc Firal de Granollers. A les 10, ho faran els de la sortida Mogent, a Montornès del Vallès. Els ciclistes que així ho desitgin també es podran incorporar al recorregut en el punt de trobada que s’habilitarà a Montcada i Reixac.

La prova compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.

Les persones interessades en formalitzar la seva inscripció, poden fer-ho a través del web de la Federació Catalana de Ciclisme

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10

Imatges