Campanya d'ajuda urgent per a l'emergència a Ucraïna

Dijous, 10 de març de 2022 a les 10:00
  • L'Ajuntament està coordinant la creació d'una xarxa d'acollida, la cerca de cases per a acollir refugiades i la recollida de materials i aliments. 

L'Ajuntament de Martorelles està coordinant una campanya d'ajuda a la població d'Ucraïna amb la creació d'una xarxa d'acollida, la cerca de cases d'acollida per a les refugiades i la recollida d'aliments i materials.  

Pel que fa l'acollida, l'Ajuntament ha habilitat un espai web amb un formulari per aquelles famílies interessades a martorelles.cat/ucraina . Al mateix espai hi ha un altre formulari per a col·laborar amb les refugiades en matèria d'acompanyament, educació, lleure infantil, assessoria legal, ocupació o traducció. 

El punt de recollida de material són les oficines del Pavelló d'esports  (carrer de Can Puig, s/n) en horari de 16 a 20 hores a partir d'aquest dilluns 7 de març i fins divendres 11 de març. 

Es demana menjar enllaunat, roba tèrmica, medicaments (ibuprofé (adult i infantil), paracetamol, dalsi, iode...), i material higiènic com compreses, bolquers, benes i tiretes. 

Han passat ja unes 40 persones des de que aquest dilluns es va habilitar l'espai i l'Ajuntament preveu que s'allargui una setmana més. 

 

Darrera actualització: 10.03.2022 | 12:59