Comença el procés participatiu per a elaborar el Pla local de Salut

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 01:00
  • La ciutadania podrà participar en una enquesta presencial o electrònica fins el 31 de maig. 

L’Ajuntament de Martorelles està realitzant el Pla de Salut 2020-2024 amb l’objectiu de disposar d’instruments útils i pràctics per millorar la salut i el benestar de les persones del municipi. El Pla local de salut ha de permetre orientar les estratègies i accions en salut fins el 2024, i neix per convertir-se en una eina de treball per orientar i implementar arreu del municipi les polítiques de salut.

L’any 2020 es va iniciar el Diagnòstic de Salut, juntament amb els municipis de Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

En l’àmbit municipal, el Pla Local de Salut és el marc de referència per a totes les actuacions públiques en matèria de salut i benestar que es desenvolupen a nivell de govern local i és l’instrument que ordena el procés de millora de l’entorn per tenir un municipi saludable i que garanteixi el benestar de les persones.

Un dels eixos fonamentals dels Plans Locals de Salut és la participació i, per aquest motiu s’enceta un procés participatiu adaptat a la situació sanitària actual i, en el que pugui participar tothom.

En aquest sentit, s’ha realitzat una enquesta que es pot respondre fins el dia 31 de maig. Es pot obtenir en format paper en el butlletí d'informació municipal El Lledoner i portar-lo a les bústies que es troben a l’Ajuntament, Biblioteca, Celler de Carrencà, Pavelló, Policia local i  Safareig. O bé es pot accedir a l’enquesta en format digital a l’adreça martorelles.cat/enquestasalut.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 13:38

Imatges