Denis Cruces fitxa pel Juvenil A de la UD Las Palmas

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 00:00
  • El martorellesenc deixa el FC Barcelona tot i que li quedaven dos anys més de contracte. 

El futbolista de Martorelles Denis Cruces ha fitxat aquest estiu per la UD Las Palmas després de vuit anys a les categories inferiors del FC Barcelona.

Cruces, que tenia contracte amb el Barça fins el 2024, ha decidit canviar d’aires per afrontar un nou projecte en un club que destaca per la bona feina que fa amb la cantera. De fet, l'interès que ha demostrat el director de captació i formació, Manuel Rodríguez "Tonono" ha estat clau pel fitxatge de Denis. 

A més, l'entrenador del primer equip de la UD Las Palmas és Francisco Javier García Pimienta, que ha estat vint anys com a formador al FC Barcelona i comparteix la idea de joc amb la que s'ha format Cruces. 

El martorellesenc, de 17 anys, ha signat fins el 2026 i jugarà a Divisió d’Honor amb el Juvenil A del club canari amb companys un any més grans.

 

 

Escrit de comiat del jugador: 

Ha arribat el moment de tancar una etapa de la meva vida en el FC Barcelona. Han estat 8 anys inoblidables on he gaudit de innombrable vivències. Tot i que em queden dos anys de contracte, he decidit sortir a un nou projecte esportiu.

Vull agrair a tots els meus companys que tingut aquests anys, entrenadors, fisios, utillers, taxistes... Mai us oblidaré.

Sobretot al FC Barcelona per haver-me ensenyat els valors del club i format com a jugador i persona.

Gràcies per tot!

Darrera actualització: 31.08.2022 | 11:26

Imatges