El CAP programa set sessions per a millorar l’alimentacio

Divendres, 26 de gener de 2024
  • La inscripció cal fer-la a través de l’equip de professionals del CAP. En cas de dubte, preguntar al taulell d’atenció.   

El CAP Sant Fost - Martorelles organitza aquest mes de febrer set sessions adreçades a persones a partir de 18 anys amb motivació per a millorar la seva alimentació. El cicle porta per títol “Cuidem els nostres hàbits, cuidem la nostra salut” i s’impartirà els divendres de 09:30 a les 11 del matí al mateix CAP (ctra. Badalona, 175). 

La primera sessió serà el 2 de febrer i constarà de la presentació, la vinculació al grup i base teòrica. La segona sessió tractarà les bases de la dieta equilibrada el 9 de febrer. El benestar emocional i l’adquisició d’hàbits serà el tema principal per la tercera sessió del 16 de febrer. El dia 23 s’enforcarà a la gestió dels pensaments i emocions; i l’1 de març, a la cinquena sessió, parlaran de l’etiquetatge, la compra i el rebost.

Finalment, el 8 de març es parlarà de la importància de l’alimentació conscient; i el 15 de març, l’última sessió, tractarà la planificació de menús i repassarà les sessions anteriors. Les xerrades aniran a càrrec de la dietista i nutricionista Gisela Fernández, i el referent de benestar emocional Aleix Bel. 

La inscripció cal fer-la a través de l’equip de professionals del CAP. En cas de dubte, preguntar al taulell d’atenció.   

Darrera actualització: 2.02.2024 | 09:24