El Celler acull 'L'orgull de l'absència' de Judith Vizcarra

Dilluns, 19 d’octubre de 2015
Una mostra fotogràfica que recull la realitat més dura de dones amb càncer de mama que han estat intervingudes quirúrgicament.

El Celler de Carrencà va acollir dissabte 17 d'octubre al migdia la inauguració de l'exposició fotogràfica "L'orgull de l'absència: dones amb càncer de mama" de la fotògrafa molletana Judith Vizcarra. Les fotografies són de dones que han patit el càncer de mama i han hagut de ser intervingudes quirúrgicament. El títol suggerent de 'L’orgull de l’absència' vol ser un reflex de la realitat física més dura per arribar a la bellesa més profunda, la de l’ànima.

Així ho explicava l'autora de la mostra en una presentació en que va voler recordar als presents com va néixer el projecte a través d'una de les dones, la martorellesenca Montse Rovira, que va acudir a ella durant la malaltia per tal que l'artista la fotografiés i així enfrontar-se cara a cara amb la malaltia. 

Després de veure les fotografies, ambdues van començar el projecte buscant més dones en la mateixa situació. La iniciativa va rebre des del principi la col·laboració del Museu Abelló de Mollet, productor del projecte. A més a més, la mostra ha viatjat arreu de Catalunya i de l'estat espanyol a ciutats com Segovia o Soria. 

'L'orgull de l'absència' romandrà al Celler de Carrencà del 17 al 31 d'octubre i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 19h i els dissabtes de 10h a 13h. 

 

Més informació sobre l'exposició

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:27