El Centre de suport a la llar reprèn la seva activitat després d'un any tancat

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00
  • 19 usuàries, totes vacunades, han tornat a trobar-se al centre de dia amb un segon menjador habilitat per tal de respectar la distància de seguretat. 

Els i l es usuàries del Centre de suport a la llar han tornat a trobar-se aquest mes d’abril a l’equipament de Can Sunyer després d’una mica més d’un any des que l’Ajuntament el va tancar arran de la pandèmia de la Covid-19. 

El dimarts 6 d’abril 19 usuaris, tots vacunats, tornaven a veure’s, a xerrar, a jugar als seus jocs de taula i a dinar al centre. 

Pel que fa l’àpat, l’ajuntament ha habilitat un segon menjador a la sala de jocs de l’equipament per tal de respectar les mesures sanitàries de distància de seguretat. 

El Centre de suport a la llar compta actualment amb 27 usuàries donades d’alta. A mida que els i les usuàries es vagin vacunant aniran incorporant-se a la vida diària del centre. 

Una altra novetat és que s’ha habilitat una petita infermeria a l’espai que ocupava abans la perruqueria. 

L’equip assistencial està format per cinc treballadores que es trobaven “amb moltes ganes d’aquesta mitja normalitat, de tornar a veure a tothom i també nervioses”  explica la regidora de Benestar i família, Mònica Garcia: “Els usuaris estaven feliços i desitjant retrobar-se entre ells i avançar. Encara que tenen les famílies, tenen moltes ganes de veure els seus amics” . 

Darrera actualització: 08.04.2021 | 14:00

Imatges

L’activitat del Centre de suport a la llar torna aquest mes d’abril