El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, visita l’Ajuntament

Dimarts, 26 de març de 2024
  • L’alcalde li va traslladar les necessitats del municipi en aquest moment i després va assistir a la Junta Local de Seguretat. 

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, va visitar l’Ajuntament de Martorelles el passat 22 de març, i va reunir-se amb l’alcalde, Marc Candela i Callado, per recollir les necessitats del municipi.

Durant la trobada s’han abordat qüestions relacionades amb l’educació i la mobilitat: “Hem recollit les seves inquietuds i mirem de gestionar i agilitzar algun tipus de resposta en el cas que esperin una d’algun departament en concret, mirem d’estar propers a l’ajuntament que, al final, és l’administració més propera a la ciutadania” declarava el delegat del Govern després de signar el llibre d’honor del consistori. 

“Hem parlat de la necessitat del pas soterrat a l’estació de Mollet Sant Fost i el funcionament dels seus ascensors; i de la també necessària obra a l’escola Les Pruneres d’un passadís cobert per a les aules de primer, segon i tercer” explicava l’alcalde i regidor d’Educació, Marc Candela.Tot seguit, el delegat del Govern va participar a la Junta Local de Seguretat celebrada a la sala de plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 10:06