El Festival DocsBarcelona aterra a Martorelles

Dilluns, 22 d’abril de 2024
  • El Celler acollirà les projeccions de "Pure unknown" de Valentina Cicogna y Mattia Colombo i "Casa Reynal"  dirigida per Laia Manresa.

L'Ajuntament de Martorelles se suma aquest 2024 a la comunitat de les "Mirades inquietes" i formarà part del 27è Festival DocsBarcelona que se celebrarà del 2 al 12 de maig. 

La sala del Celler de Carrencà acollirà dos documentals del panorama internacional més recent amb entrada lliure i sense inscripció prèvia. 

Divendres 10 de maig a les 19 hores serà el torn de "Casa Reynal" de Laia Manresa en versió original  catalana. La mort de l’àvia de la directora porta aquesta a tornar a la casa on va néixer. Allà decideix rescatar la història familiar abans que la propietat es vengui.

La segona projecció serà "Pure unknown", l'11 de maig a la mateixa hora, en versió original italiana, subtitulada en català i dirigida per Valentina Cicogna y Mattia Colombo. Cristina Cattaneo és una metgessa forense que lluita per donar dignitat als cossos sense nom que arriben a la costa italiana rebutjats pel Mar Mediterrani.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

  • Divendres 10 de maig - 19h - "Casa Reynal"
  • Dissabte 11 de maig - 19h - "Pure unknown"

Més informació del festival

 

 

 

 

Darrera actualització: 23.04.2024 | 08:43