El Lledoner de juny, repartint-se a tots els domicilis de Martorelles

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 01:00
  • En aquest número parlem amb el polifacètic veí i apicultor Josep Marín aprofitant que fa poc va ser el Dia Mundial de les Abelles. 

Aquest dimecres 2 de juny de 2021 s'ha començat a repartir el número 91, corresponent al mes de juny del butlletí d'Informació de l'Ajuntament de Martorelles El Lledoner.

En aquesta edició trobareu tota la informació d'actualitat al municipi. La informació relacionada amb l'inici del procés participatiu per elaborar el Pla Local de Comerç a través d'una enquesta que es pot retallar i introduir a les urnes que hi ha distribuïdes a diferents equipaments. 

Parlem de martorellesencs que estan d'actualitat. D'una banda, el Gerard Truyols i el Denis Cruces pel seu projecte per a facilitar la gestió de residus que els ha valgut per a aprticipar a l'Audi Creativity Challenge. També del campionat de Catalunya de ball per equips aconseguit per l'Ariadna Montoliu o del campionat de Catalunya de dupletes de petanca de la veïna Sandra Ruiz.

Aquest número compta també amb la secció de l'escola participa. 

L'Ajuntament informa que el repartiment es fa seguint les mesures sanitàries de seguretat. Les persones que reparteixen El Lledoner estan equipades amb mascareta homologada, guants i gel desinfectant. 

Si no pots esperar a rebre'l a casa, pots llegir-lo en línia. Ves-hi

Darrera actualització: 03.06.2021 | 09:44