El Ple aprova definitivament el projecte de La Vinya

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00
  • La sessió també va aprovar l’inici de la licitació de les obres que es preveuen adjudicar al primer trimestre de 2022.

El Ple ordinari del 29 de novembre va aprovar definitivament la modificació del Projecte del Centre Polivalent de Carrencà amb els cinc vots a favor de l’equip de govern (ERC),  les tres abstencions d’Units per Martorelles i el PSC-MAPM; i el vot en contra de Martorelles En Comú Podem.

L’últim informe tècnic que faltava per a dur el punt a aprovació era el de Bombers de la Generalitat que va informar favorablement amb la condició que s’adoptessin diferents mesures pel que fa les condicions de seguretat contra incendis. La principal va ser preveure dues sortides d’emergència darrere la grada. Aquests canvis han suposat un increment de 14.000 euros en el pressupost d’execució que és de 2.394.284,21 euros.

En el mateix ple es va aprovar l’inici de licitació de les obres que es preveuen adjudicar en el primer trimestre de 2022. Aquest segon punt va ser aprovat amb els cinc vots a favor de l’equip de govern (ERC), i les quatre abstencions de Martorelles en Comú Podem,  Units per Martorelles i el PSC-MAPM.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 13:56