El ple aprova la delimitació del terme municipal amb Sant Fost

Dimarts, 30 de gener de 2024 a les 00:00
  • Una part del parc Sant Jordi, fins ara de Sant Fost, passa a ser de Martorelles.

El ple de l’Ajuntament de Martorelles va aprovar el passat 29 de gener, en sessió ordinària, la resolució de l’expedient de delimitació dels termes municipals de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

Aquesta és l’última part de terme municipal que es tanca amb els municipis veïns després de fer-ho amb Montornès, Santa Maria, Montmeló i Mollet completant així l’encàrrec de la Generalitat i l’Institut Cartogràfic de Catalunya.

El regidor de Territori, Gerard del Caño Grañé, va resumir la proposta de delimitació acordada amb l’Ajuntament de Sant Fost: “La proposta que presentava la Generalitat era desgavellada perquè deia que el carrer Jacint Verdaguer de Sant Fost resulta que era Martorelles i s’havia de passar més de cinquanta veïns d’un poble a l’altre. D’acord amb l’ajuntament veí, hem seguit un procediment per tal d’adequar tal i com entenem tots el límit entre els dos muncipis a la part superior del barri de Can Sunyer" .

Una zona que fins ara pertanyia a Sant Fost era una part del parc Sant Jordi, ubicat al carrer de la Riera. Amb aquesta aprovació, aquesta zona (foto), passa a formar part de Martorelles. També es modifica el límit entre els dos municipis al carrer de Barcelona a l'accès al supermercat Lidl: "Aquella part de l'accès passa a ser de Sant Fost i nosaltres ens cenyim al límit de vorera" cloïa el regidor. 

 

Darrera actualització: 30.01.2024 | 11:05