Els amateurs del CF Martorelles inicien la lliga 2020-21

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 02:00
  • L’Amateur A va haver d’ajornar el seu debut per un cas positiu de Covid-19 a la plantilla.

El primer equip del CF Martorelles no ha pogut disputar la primera jornada de la lliga 2020-21 del grup 9 de la Tercera catalana que s’havia de jugar el passat cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

L’equip martorellesenc, que debutava contra el CF Lliçà de Vall a casa, va tenir un cas positiu de Covid-19 setmanes abans i el partit va quedar ajornat tal i com marca el protocol Covid de la Federació Catalana de Futbol.  

L’equip que entrena Jonathan Almeda debutarà aquesta temporada al camp del CE Llinars el dissabte 10 d’octubre a les 16:30 hores. El Llinars va perdre a la primera jornada (2-1) al camp del Planadeu-Roureda CEF. 

Els martorellesencs no han pogut disputar amistosos en les darreres setmanes pel cas de Covid-19 detectat.  Tot i així, la resta de la plantilla ha pogut seguir amb els entrenaments habituals. 

L’Amateur B, que juga al grup 11 de la Quarta catalana, també debuta a la lliga aquest cap de setmana. Ho farà a casa davant l’AE Ramassa el dissabte 10 d’octubre a les 18 hores.   

El bàsquet, encara no

Pel que fa la competició de bàsquet, els equips de la Unó Esportiva Bàsquet Martorelles no la iniciaran fins el proper 18 d’octubre amb el debut del Sènior masculí. La resta d’equips de l’entitat començaran a partir del cap de setmana següent. 

Darrera actualització: 09.10.2020 | 13:00