Èxit històric de preinscripcions pel curs 2021-22 a les escoles de Martorelles

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00
  • 21 infants a P3 de l'Escola Les Pruneres i 23 al mateix curs de la Simeó Rabasa. 

Les dues escoles de Martorelles, Les Pruneres i Simeó Rabasa han tingut 26 preinscripcions cadascuna pel curs 2021-22, un número molt positiu que posa en valor les dues escoles com a escoles punteres de l'entorn, per la seva proximitat i l'alt nivell educatiu.

L'escola Les Pruneres ha tingut 21 preinscripcions per a P3, una més per a P4 i 4 per a la Primària. Per la seva part, l'escola Simeó Rabasa ha tingut 23 preinscripcions per a P3 i 3 per a Primària. Recordem que l'oferta de cada escola era de 25 places per als curs de P3. 

La regidoria d'Educació i infància de l'Ajuntament de Martorelles felicita les dues escoles públiques del municipi per la feina que fan any rere any: "L'esforç, el compromís, la implicació en fer de Martorelles un poble educador. Aquesta preinscripció escolar reflecteix tota la feina feta anys enrere per visualitzar la qualitat educativa dels nostres centres" agraeix el regidor d'Educació i alcalde, Marc Candela. 

El batlle agraeix a totes les educadores dels centres per la gran feina que fan diàriament i a totes les famílies que creuen en Martorelles com a municipi educador, "donat que entre tots farem que Martorelles continuï sent un referent en infància" clou.

 

Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:35

Imatges

Gràcies